Winkel met bijzonder karakter in winkelwandelstraat | Immo Marescaux

Winkel met bijzonder karakter in winkelwandelstraat

Te koop

Prijs: 
€ 661 000
Ligging: 
Kortrijk
Adres: 
Steenpoort 3 - Grijze Zustersstraat 3
Grondoppervlakte: 
218 m2

EPC label: 
epc label
Vrij op: 
Steenpoort 3: Handelshuurovereenkomst te respecteren
P score: 
D
G score: 
D
Terug naar overzicht

Beschrijving

Deze winkel te koop ligt in het druk winkelwandelgebied van het centrum van Kortrijk en springt er uit door zijn bijzonder authentiek karakter!

Dankzij de grote oppervlakte is deze handelsruimte geschikt voor tal van handelsactiviteiten.

Vooraan een etalage met zwart aluminum ramen en een glazen inkomdeur die uitnodigt om binnen te komen. De handelsruimte verbreed aanzienlijk naar achter toe. Hier word je verrast door de authentieke, beschermde elemenenten zoals de eikenhouten balken, de vloer in siercementtegels, de grote oude kloosterschouw, ... Ook achteraan geniet je van een aangename lichtinval dankzij de grote ramen die utigeven op een gezellig binnentuintje.

Op de eerste verdieping is een kitchenette. De eerste, tweede en derde verdieping worden gebruikt als stockageruimte. Allen zijn afgewerkt met dubbele beglazing in vernieuwde houten ramen en het dak werd geïsoleerd.

Dit perceel loopt verder door naar een ander handelspand in de Grijze-Zusterstraat om de hoek. Deze handelsruimte te koop is nog verder af te werken. Ook dit pand beschikt over handige stockageruimte op de verdiepingen.

Heb je echter maar één handelsruimte nodig en is het geheel te groot in oppervlakte? Dan kan je handelspand verhuren of nadien een prekadastrale splitsing aanvragen en een pand verkopen.

EPC-label Steenpoort 3: E
EPC-label Grijze-zustersstraat 3: F

Het pand moet binnen de vijf jaar na notariële akte aan een minimaal energieprestatieniveau voldoen. Voor meer informatie: https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting .

Steenpoort 3: handelshuurovereenkomst te respecteren

Grijze Zusterstraat: vrij van gebruik

 

Stedenbouwkundige inlichtingen: 
woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde - vergunning uitgereikt - geen voorkooprecht van toepassing - geen verkavelingsvergunningen

Contactformulier kopen