Nieuwbouw projecten | Immo Marescaux

Nieuwbouw projecten

Achter de iconische gevel van deze welbekende cinema "De Gouden Lanteern" verrijst binnenkort een knap nieuwbouwproject. 

Wie langs het gebouw wandelt, zal zich onmiddellijk aangetrokken voelen door het open zicht op de prachtige binnentuin van dit kwalitatief project.

Deze kleinschalige nieuwbouwresidentie zal bestaan uit 9 appartementen en 1 achterliggende stadswoning met privétuin.

 

Kortrijk

Bijzonder knap ver-nieuwbouwproject te koop in het hartje van de stad!

Dit gebouw is gelegen in de Rijselsestraat te Kortrijk, met zicht op het St. Michielsplein. Dit plein zal worden omgevormd tot een stadsparkje. Het toekomstig zicht op groen in het midden van de stad is dus een fijne troef!

De mooie architectuur van de gevel springt onmiddellijk in het oog in het straatbeeld; een strakke witte gevel in combinatie met grote raampartijen die voor heel veel lichtinval zorgen. Deze glaspartijen zijn opgetrokken in houten ramen, wat direct voor het uniek karakter zorgt van deze residentie.

Deze architecturale lijn van de buitengevel wordt ook in het interieur van de appartementen doorgetrokken. De ruimtes zijn in samenwerking met een interieurarchitect bijzonder doordacht ingedeeld wat een optimaal leefcomfort garandeert. Ook de verdere afwerking en materiaalkeuze is zo uitgestippeld dat alles een gestroomlijnd geheel vormt.

Het project zal zes bouwlagen tellen, met negen kwalitatieve appartementen en een gelijkvloerse commerciële ruimte.

In een naastgelegen residentie heeft u de mogelijkheid tot aankoop van autostaandplaatsen.

Prijzen: tussen € 185 000 - € 495 000.

Bijzonder pluspunt van dit project: U koopt de kwaliteit van een nieuwbouwproject onder het stelsel van registratierechten. (U leest het goed, geen BTW op de constructie)! (Behalve voor de penthouse die wel nieuw wordt opgetrokken, hier geldt aankoop onder het BTW-stelsel.)

Voor bijkomende info, aarzel niet ons te contacteren.

Kortrijk

Deze nieuwbouwresidentie is gelegen in de Koning Albertstraat, om de hoek van de toekomstige groene Rambla in Kortrijk.
Ruimte, comfort en een huiselijk gevoel zijn de sleutelwoorden van deze knappe duplex-appartementen.
De appartementen hebben een zuidwest gericht terras, van hieruit heb je een aangenaam zicht op het Casinoplein. Dit plein wordt het autovrij cultuurplein van Kortrijk.

In het gebouw zijn nog twee ruime appartementen beschikbaar met een oppervlakte van maar liefst 126 en 156 m², beiden met een mooie doorzon-leefruimte.
De appartementen zijn volledig geschilderd en afgewerkt met duurzame materialen.

Kom langs en bezoek deze knappe en tijdloze appartementen in het hartje van de stad!

Kortrijk

Knappe nieuwbouwappartementen met zuidgerichte terrassen.

Gelegen naast de Grote Markt van Kortrijk heeft u hier een aangenaam zicht op het historisch stadhuis van Kortrijk. 

De appartementen beschikken over twee slaapkamers en een zuidgericht terras. U heeft de mogelijkheid ondergrondse autostandplaatsen bij te kopen.
Alle appartementen zijn afgewerkt in parket en met mooie aluminium ramen.

Op de vierde verdieping zijn twee unieke penthouses te koop. Deze penthouses worden casco aangeboden zodat u nog in alle vrijheid de verdere afwerking kan kiezen.

Ons kantoor is gelegen op enkele stappen van de residentie. Kom gerust even binnen voor alle verdere informatie of om een afspraak te maken om het modelappartement te bezichtigen.

Prijzen: vanaf € 380 000 excl. 6% BTW.

Kortrijk

Residentie Lys is gelegen naast het prachtige, historische stadhuis van Kortrijk. Met een innemend respect voor het authentiek karakter, werd dit gebouw volledig vernieuwd naar nieuwbouwkwaliteit. De architecten van Lens°ass hebben er hun hart en ziel in gestopt, en het resultaat mag gezien zijn!

In residentie Lys vind je geen doorsnee nieuwbouwappartementen, maar één voor één appartementen die authenticiteit ademen, gecombineerd met hedendaags comfort. Zo werden de houten plafondroostering gecombineerd met een gepolijste vloer in gietbeton en een moderne gashaard, wat voor een sereen geheel zorgt. De leefruimtes met open keuken liggen vooraan achter de gevel van wel 13m breed. Dit zorgt voor een aangename lichtinval en een mooi zicht op de Grote Markt.

Op de 4de verdieping is een unieke penthouse met terrassen achteraan, hier geniet je van volledige privacy met zicht op het historisch hart van Kortrijk.

Je bent van harte welkom om dit uniek project vrijblijvend te bezoeken tijdens ons opendeur weekend 4 en 5 september '21, telkens van 13u30 tot 17u30.