Getuigenis van klanten | Immo Marescaux

Getuigenis van klanten

 • Vaartstraat 42, Kortrijk

  Goede service en opvolging

  Stefaan Blomme

 • Hoogweide 25, Heule

  heel duidelijke en eerlijke uitleg.
  Zeer tevreden over de samenwerking

  Fleur D'Argent

 • Hoogweide 25, Heule

  Beste Isabelle en teamleden van het Immo-kantoor, mijn dochter Fleur en haar vriend Timothy hebben eindelijk het huis van hun dromen gevonden dankzij jullie. Chapeau voor de professionele aanpak, de antwoorden op al onze vragen en de ondertekening van de compromis op een paar dagen tijd. Jullie aanpak om een interieur-styliste de mogelijkheden van interieur voor te stellen is subliem, niet eerder gezien. Ondertussen hebben wij nogal wat woningen bekeken (grotere immo-kantoren) en meestal waren we ontgoocheld door gebrek aan informatie en onze vragen die niet beantwoord konden worden. Een dikke pluim voor jullie kantoor, ik raad jullie aan, zowel voor kopers als verkopers. Doe zo voort !
  Viviane Cattrysse

 • Deken Camerlyncklaan 131 Kortrijk

  Immo Marescaux speelt zijn troeven als eerder klein immokantoor zeker goed uit door een persoonlijke klantgerichte aanpak.
  Alle gevraagde informatie wordt snel en correct gegeven.
  Geen typische “verkoopsblabla” maar er wordt tijd genomen om de klant juist en volledig te informeren.
  Bedankt Isabelle Sergeant

  Jan Van de Velde

 • Lange-Brugstraat 35, Kortrijk

  Bedankt aan immo Marescaux om de aankoop van mijn nieuwe woning in goede banen te leiden!

  Het hele proces verliep zeer vlot dankzij de vriendelijke en bekwame medewerkers.

  Frauke Vandekerckhove

 • Oude-Vestingsstraat 6A, dakappartement, Kortrijk

  Valentine heeft een heel persoonlijke en eerlijke aanpak. Hierdoor voelde ik mij heel comfortabel bij de aankoop van het appartement. Er was tijd en ruimte om na te denken over de aankoop. Daarnaast genoot ik ook van een goeie begeleiding en uitleg rond alle bijkomende administratie.

  Sophie Cagnie

 • President Rooseveltplein 5 - White Residence - Kortrijk

  De meest vlotte aankoop van mijn droomappartement door immo Marescaux. Heel leuk contact gehad, ik kon altijd iemand bereiken en mijn vragen werden steeds met de nodige zorgvuldigheid beantwoord. Er werd altijd transparant gecommuniceerd. Ik heb op geen enkele moment stress gevoeld en dat zegt wel wat bij zo een belangrijke beslissing. Nogmaals bedankt.

  Anne-Sophie Dejans

 • Deken Camerlyncklaan 65 Kortrijk

  vriendelijk, correct, gemakkelijk te contacteren en altijd snel antwoord..

  Julie Dierick

 • Deken Degryselaan 6

  Vlot contact en afspraken voor verkoop woning. Snel verkocht. Goede afhandeling van verkoop.

  Tof team. Heel vriendelijk. Aanrader

 • Deken Degryselaan 8 Kortrijk

  Goede ervaring met Immo Marescaux, een vriendelijke en persoonlijke benadering. Ze waren heel flexibel om bezoekmomenten in te plannen. Maar vooral: heel transparant naar potentiële kopers toe, dat gaf alvast een gerust gevoel!

  Chloë Handekyn

 • Ferdinand van Eeckhoutstraat 30 Kortrijk

  Heel tevreden over onze recente samenwerking met Immo Marescaux! Zowel de flexibiliteit bij het inplannen van een bezoek, als de correcte afhandeling van alle documenten zorgt ervoor dat je als koper gerust kan zijn.

  Gertjan Deprez

 • Bissegemsestraat 52, Heule

  Very professional, kind and friendly. Highly recommend it!

  Ionela Talas

 • Handelskaai 1A, Kortrijk

  Wij hebben een recente samenwerking als zeer correct, professioneel, eerlijk en erg vriendelijk ervaren!

  Jeremy Vranckx

 • Groeningelaan 8 Kortrijk

  Wij zijn zeer tevreden over de service van Marescaux! De communicatie met Frédérique verliep telkens heel vlot en vriendelijk. Ook tijdens het bezoek aan het pand was hij zeer vriendelijk en liet hij ons de tijd nemen om alles op ons eigen tempo te bekijken. Het was de eerste keer dat wij een pand zochten om te huren en de eerlijke en geruststellende aanpak van Frédérique was daarbij erg aangenaam, waarvoor heel veel dank! Een aanrader dus!

  Ellen Soens

 • Monseigneur De Haernelaan 41 bus 21 Kortrijk

  Top service. Dankjewel!

  Korneel Desmet

 • Heilige Geeststraat 3 Kortrijk

  Mijn partner Ann en ikzelf kochten onlangs een stadswoning met bijhorende magazijnen in het centrum van Kortrijk. We kwamen in contact met Isabelle Sergeant van het immokantoor Marescaux. Isabelle behoort tot de 3de generatie van het familiaal bedrijf en komt betrouwbaar over, wat niet onbelangrijk is in het wereldje waarin nogal wat cowboys vertoeven. Het aankoopproces was behoorlijk zenuwslopend omdat er heel wat gegadigden waren voor het pand. Alles moest met andere woorden snel gaan. We werden op een juiste (lees: neutrale en professionele) manier geïnformeerd. Met kennis van zaken en met een correcte ingesteldheid tegenover zowel koper als verkoper.
  Lieven Doise

 • Jan Baptiste De Jonghestraat 3 bus 31 Kortrijk

  Goede opvolging - professionele aanpak en correcte opvolging.

  Josefien Gheysen

 • Rekolettenstraat 36 Kortrijk

  Wij zijn op een vlotte en aangename manier gecontacteerd en verwelkomt door Frederique.
  Hij gaf ons een goede rondleiding met de nodige uitleg.
  Nadien werd het dossier snel afgerond.
  We zijn zeer tevreden.
  Kevin & Ilona

 • Doorniksestraat 47, Rijselsestraat 27, Kortrijk

  Onlangs een gebouw gekocht in Kortrijk waarvoor Immo Marescaux de bemiddeling heeft gedaan. Was zeer professionele en vlot verlopen. Waarvoor dank!

  Jonas Van Poucke

 • Vooruitgangstraat 10 Kortrijk

  Heel tevreden met de aanpak van Immo Marescaux, een aanrader. Zeer persoonlijk contact en met oog voor detail. Binnen de week was de woning verkocht!

  Bruno Byttebier

 • Ferdinand van Eeckhoutstraat 29, Kortrijk

  Met immo Marescaux hadden we een zeer vlotte, eerlijke communicatie die leidde tot een snelle verkoop! Isabelle stelt het belang van koper en verkoper voorop zonder gebruik te maken van de gladde verkooppraatjes. Deze West Vlaamse nuchterheid in een combinatie met warme, kleinschalige sfeer zorgt ervoor dat we dit kantoor ten zeerste kunnen aanraden!
  Charlotte Debonnet

 • Gentsesteenweg 12 bus 31 Kortrijk

  Zeker aan te bevelen, dames van hun woord!
  Onlangs heb ik via immo Marescaux een appartement aangekocht te Kortrijk. Bij het zien van het zoekertje die net online stond had ik grote interesse in het pand, ik was de eerste die contact had op genomen en had telefonisch gevraagd om deze als eerste te mogen bezoeken en een optie te kunnen krijgen (wat tegenwoordig niet evident is) Valentine en Isabelle hielden woord en ik kon het appartement later die week aankopen !
  Na aankoop werd ik goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken, zeer correct en vriendelijke mensen, ik kan alleen maar aanraden met dit kantoor samen te werken.
  Mathias Lecluselle

 • Rijselsestraat 40 bus 21 Kortrijk

  Wij zijn zeer tevreden over de professionele begeleiding bij de verkoop van een appartement, met snel resultaat.
  Stap voor stap werden we door elke fase van de verkoop geloodst, goed geïnformeerd, met stiptheid en spontane vriendelijkheid.

  Altijd klaar om onze vragen te beantwoorden.
  Bedankt, team!
  Pascale Hermans

 • Condedreef 39, Kortrijk

  Een kleinschalig en dus heel dynamisch en gepersonaliseerd kantoor. Vriendelijkheid ten top.

  Jarenlange ervaring die op een eerlijke manier wordt ingezet. Een verademing in dit wereldje van gladde verkopers!

 • Hagedissenstraat 5 te Kortrijk

  Finding a comfortable home in Kotrijk as an international student would have been close to impossible it it wasn't for the incredible work the Immo Marescaux's team did. My parents and I were so relieved when we finally found someone we trust could help us to get everything ready (documents, insurance, utilities) for when I would move in. Actually, even after I did move in, they were there guiding me, filling my ignorance in on the matters of the city and assisting me on the starting difficulties. I couldn't have been happier to have chosen Immo Marescaux for this tough passage.
  Thank you to all of you for the help and support. Thank you a thousand times

  Giulia de Medici

 • Rijselsestraat 37, Jan Persijnstraat 4 en Edgar Tinellaan te Kortrijk

  Super top agentschap. Enkele jaren terug verkochten ze zonder problemen mijn ouderlijk huis. Vorig jaar kocht ik via dit agentschap een top appartement in het centrum en in één week tijd verkochten zij mijn oud appartement. Super service en klantvriendelijk. Ben van plan nog beroep te doen op hun diensten. Dank je wel immo Marescaux Kortrijk.

  Luc Vermander

 • koning Albertstraat 37, Kortrijk

  Vlug, efficiënt en heel vriendelijk!

  Dankuwel voor de service!

  Camille Arno

 • Zavelberg 25, Waregem

  Voor onze aankoop van ons huis in Waregem, konden we rekenen op een zeer goede begeleiding en opvolging van Isabelle.

  Op een paar dagen konden we overgaan tot de aankoop, met de nodige begeleiding door jullie.

  Wij kunnen enkel jullie kantoor aanbevelen.  Vriendelijk, correct en professioneel.

  Damien en Katty

 • Lange Brugstraat - Kortrijk

  Bedankt aan immo Marescaux om de aankoop van mijn nieuwe woning in goede banen te leiden! Het hele proces verliep zeer vlot dankzij de vriendelijke en bekwame medewerkers.

  Frauke Vandekerckhove

 • Groeningelaan 8 - Kortrijk

  Wij zijn zeer tevreden over de service van Marescaux! De communicatie met Frédérique verliep telkens heel vlot en vriendelijk. Ook tijdens het bezoek aan het pand was hij zeer vriendelijk en liet hij ons de tijd nemen om alles op ons eigen tempo te bekijken. Het was de eerste keer dat wij een pand zochten om te huren en de eerlijke en geruststellende aanpak van Frédérique was daarbij erg aangenaam, waarvoor heel veel dank! Een aanrader dus!

  Ellen Soens

 • Deken Camerlyncklaan 131, Kortrijk

  Immo Marescaux speelt zijn troeven als eerder klein immokantoor zeker goed uit door een persoonlijke klantgerichte aanpak.
  Alle gevraagde informatie wordt snel en correct gegeven.
  Geen typische “verkoopsblabla” maar er wordt tijd genomen om de klant juist en volledig te informeren.
  Bedankt Isabelle Sergeant

  Jan Van de Velde

 • Wilgenlaan 51, Kortrijk

  Zeer vriendelijk! Isabelle en Valentine hebben ons zeer goed geholpen bij de aankoop van van ons eerste huis.
  Ze stonden telkens opnieuw klaar als we nog maar eens het huis bezochten. Ze hadden een antwoord op al onze vragen tijdens de aankoop.
  Ook nadat de aankoop rond stonden ze paraat voor ons voor overdracht van meters en communicatie met de eigenaar.
  Na een anderhalf jaar zoeken hebben we een zeer aangename ervaring gehad met dit immo-kantoor!

  Bob Van Landuyt

 • Marksesteenweg 90, Kortrijk

  Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Marescaux. Er werd altijd snel gereageerd op mijn mails en er werd snel een afspraak vast gelegd om het huis te gaan bezichtigen.
  Isabelle was altijd zeer vriendelijk. Doorheen de rondleiding maakte ze ook de nodige tijd voor ons. Een tweede bezoek kon zeker en daar kregen we opnieuw voldoende tijd om alles te bekijken.
  Zeer fijn om zo samen te werken. Je krijgt snel antwoord en het contact is op een vriendelijke en open manier. Zeker een aanrader om mee samen te werken!

  Tiny Deschamps

 • Spoorwegstraat 115, Lauwe

  Zeer correcte samenwerking.

  De makelaars staan open voor al je vragen en je krijgt zeer snel antwoord.
  Ze maken het hun klanten zo gemakkelijk mogelijk en kijken om de nodige documenten in orde te brengen voor de klant. 
  zeer goeie ervaring met Immo Marescaux!

  Arnaud Stragier

 • Vaartstraat 42, Kortrijk

  Goede service en opvolging

  Stefaan Blomme

 • Hoogweide 25 te Heule

  Isabelle en teamleden van jullie Immo kantoor, als mama van Fleur die samen met Timo de trotse eigenaars worden van een prachtige woning wens ik jullie nog eens te bedanken voor het perfecte verloop. Zeer professioneel, heel duidelijk bij de rondleiding en voldoende tijd om vragen te stellen en antwoorden te krijgen. De bijzondere aanpak door het huis door een styliste te laten aankleden is super, nooit eerder meegemaakt. Op een paar dagen tijd tot aankoop en compromis kunnen overgaan. De compromis ook tot in detail opgesteld en toegelicht. Zowel voor verkopers als kopers, ik kan alleen maar jullie kantoor aanbevelen.

  Viviane

 • Hoogweide 25 te Heule

  Heel duidelijke en eerlijke uitleg.

  Zeer tevreden over de samenwerking.

  Fleur.

   

   

 • Meiweg 24 en Beverlaai 16 te Kortrijk

  Wij kochten ons huidige huis met Immo Marescaux en beslisten onmiddellijk ook met hen samen te werken voor de verkoop van ons oude huis.
  Valentine en Isabelle zijn vriendelijke maar gelukkig geen gladde verkopers. Ze zijn ook steeds stipt aanwezig op de afspraken. Ze hebben tonnen ervaring en maken je geen foefjes wijs.
  Verkoop: een zeer uitgebreide en correcte waardebepaling van ons huis. Het was meer dan 10% hoger dan we zelf hadden gedacht. De commissie heeft zichzelf dus dubbel en dik terugbetaald.
  Aankoop: de pluspunten worden natuurlijk in de verf gezet maar ook te verwachten kosten (ons huis is 50 jaar oud) werden niet verzwegen. 
  Administratief zorgen zij ook voor alles. Ze zijn zelfs aanwezig bij de akte.
  Alleen maar lof!

 • Mgr. de Haernelaan 41, Kortrijk

  Heel tevreden over jullie service!

  Bedankt voor de vlotte samenwerking.

  Korneel Desmet

 • Oude-Vestingsstraat 6, Kortrijk

  Zeer vriendelijke en goede begeleiding gekregen bij het huren van ons eerste appartement. 

  Hartelijk bedankt!

  Guillaume Van de Walle

 • Heilige-Geeststraat 3 te Kortrijk

  Mijn partner Ann en ikzelf kochten onlangs een stadswoning met bijhorende magazijnen in het centrum van Kortrijk. We kwamen in contact met Isabelle Sergeant van het immokantoor Marescaux. Isabelle behoort tot de 3de generatie van het familiaal bedrijf en komt betrouwbaar over, wat niet onbelangrijk is in het wereldje waarin nogal wat cowboys vertoeven. Het aankoopproces was behoorlijk zenuwslopend omdat er heel wat gegadigden waren voor het pand. Alles moest met andere woorden snel gaan. We werden op een juiste (lees: neutrale en professionele) manier geïnformeerd. Met kennis van zaken en met een correcte ingesteldheid tegenover zowel koper als verkoper.

 • woning Oudstrijdersstraat 17 te Wevelgem

  Vorige zomer werd het huis van mijn vriend, Jan  - Wevelgem, verkocht via jullie immokantoor. Dit was een zeer aangenaam contact en heel vlotte verkoop.

 • Rekolettenstraat 36 te Kortrijk - tevreden huurders

  Wij zijn op een vlotte en aangename manier gecontacteerd en verwelkomd door Frederique.
  Hij gaf ons een goede rondleiding met de nodige uitleg.
  Nadien werd het dossier snel afgerond.
  We zijn zeer tevreden.
  Kevin & Ilona

 • Woning Voorruitgangsstraat te Kortrijk

  Heel tevreden met de aanpak van Immo Marescaux, een aanrader. 

  Zeer persoonlijk contact en met oog voor detail. Binnen de week was de woning verkocht!

 • Beleggingseigendom centrum Kortrijk

  Onlangs een gebouw gekocht in Kortrijk waarvoor Immo Marescaux de bemiddeling heeft gedaan.

  Was zeer professioneel en vlot verlopen, waarvoor dank!

 • woning Wilgenlaan te Kortrijk

  Zeer vriendelijk! Isabelle en Valentine hebben ons zeer goed geholpen bij de aankoop van ons eerste huis.

  Ze stonden telkens opnieuw klaar als we nog maar eens het huis bezochten. Ze hebben een antwoord op al onze vragen tijdens de aankoop. 

  Ook nadat de aankoop rond was, stonden ze paraat voor ons voor overdracht van meters en communicatie met de eigenaar.

  Na een anderhalf jaar zoeken hebben we een zeer aangename ervaring gehad met dit immo-kantoor!

 • Appartement verhuurd centrum Kortrijk

  Toen ik 10 jaar terug jullie kantoor binnen stapte, en bij jou terecht kwam, was ik blij, Valentine, dat jij mij vlot en meteen op mijn gemak stelde in mijn zoektocht.  

  Mensenkennis en ervaring? Ik weet het niet, maar je hebt met toen meteen het juiste aanbod voorgesteld.

  Met dank en waardering,

  Hartelijke groet,

  Marijke

 • Appartement Koning Albertstraat Kortrijk

  Ik ben een heel tevreden en dankbare klant want ik vind dat jullie aanpak zeer snel, grondig, correct is. De papierwinkel was perfect in orde en ik moest mij helemaal geen zorgen maken.

  Ik wens jou en het team nog een mooie succesvolle toekomst.

  Geneviève

 • Appartement Schutterstraat Kortrijk en woning Lindelaan Zwevegem

  Door de aankoop van ons appartement in Kortrijk, hebben we Valentine, Isabelle en Frédérique  leren kennen als aangename mensen in omgang. Onze vragen werden direct beantwoord en de afspraken werden correct nageleefd. Van bij het begin hadden we een goed gevoel voor samenwerking, daarom hebben we de verkoop van onze woning ook toevertrouwd aan Immo Marescaux. We werden vriendschappelijk ontvangen en geholpen, en  bij dringende zaken waren ze zowel op zon- als feestdag stand-by.

  We zijn ervan overtuigd dat Immo Marescaux de juiste keuze was.

 • Woning Elfde-Julilaan Kortrijk

  Beste Isabelle en Valentine,

  Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor het goede verloop bij het verkopen van ons mama's woning.
  De goede communicatie onderling en het opvolgen verliepen altijd zoals het hoort!
  Jullie zijn een aanrader!

  Hartelijke groeten,

  Brigitte.

 • Woning Kapel ter Bede Kortrijk

  Dag Valentine,

  Ten eerste nog eens bedankt voor vlotte aankoop vd woning, Laura en ik zijn zeer tevreden en houden er een goed gevoel aan over, dat is toch niet onbelangrijk :).